INDICATII

De la aeroport:

  • Transfer oferit de Hotel, contra-cost
  • Conducand
    de la aeroportul Otopeni: O luati pe DN1 – spre Bucuresti, o tineti drept pana la Piata Victoriei. In Piata Victoriei la a treia ieșire pe Bd Lascar Catargiu, ține-ti drept pana la Piata Romana, continuă pe Bvd Magheru și se ajunge la Piața Universității. Acolo la prima iesire la dreapta, o tineti drept si dupa 500 m, veti ajunge Gradina Cismigiu. Acolo veți găsi Hotelul Central peste drum de stația de autobuz.

        Google map direcție https://goo.gl/maps/UP7S9V7CC1Q2

  •  De la aeroportul Baneasa: O luati pe DN1 – spre Bucuresti, o tineti drept pana la Piata Victoriei. In Piata Victoriei la a treia ieșire pe Bd.Lascar Catargiu ține-ti drept pana Piata Romana, continuand peBvd Magheru și se ajunge la Piața Universității. La prima iesire la dreapta, o tineti drept si dupa 500 m, veti ajunge Gradina Cismigiu. Acolo veți găsi Central Hotel, chiar peste drum.

  Google map direcție https://goo.gl/maps/UpKWQ5DPgQC2

  • Cu autobuzul de la aeroport autobuzul 783 pana la Piata Universitatii si schimba-ti cu orice autobuz pana la Gradina Cismigiu, statia de autobus este situată în fața hotelului.

 

Din Gara de Nord

  • Transfer Hotel – oferite de hotel , contra-cost
  • Se merge pe Calea Grivitei, se continuă Bulevardul Dacia, apoi faceti dreapta pe strada Victoriei. Tineti drept si dupa 2 km faceti dreapta pe strada Regina Elisabeta. După 200 m, veti ajunge la Hotelul Central, pe partea stângă.
  • cu autobuzul – luati autobuzul 85 pana la stația de autobuz Gradina Cismigiu,hotelul este situat vizavi.

Google map direcție https://goo.gl/maps/YCaYss5Rveq

Locatie

Situat în inima orașului, Hotelul Opera este situat ideal în cartierul de afaceri, la câteva minute de mers pe jos de centrul vechi al orasului, o locatie exceptionala aproape de toate atracțiile majore, oferindu-va posibilitatea de a explora orașul și atracțiile sale înconjurătoare . Există o distanță mica de mers pe jos de la districtul bancar și principalele atracții turistice: Palatul Parlamentului (Casa Poporului), Gradina Cismigiu, Opera Națională Română, Universitatea din București sau Muzeul Național de Istorie.

Mai jos gasiti distantele de la punctele principale de interes:

 

 

HARTA